Форма входу

[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Травматологія, артроскопія, ортопедія у Львові » Василь Рокита » Періодичні різкі і сильні болі в грудині,з больовими рухами (Дуже прошу підкажіть як бути і що робити...)
Періодичні різкі і сильні болі в грудині,з больовими рухами
ДДДДата: Неділя, 2014-04-13, 14:15 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня,займаючись на брусах відчув неприємний хруст і сильний біль в грудині після чього я не міг 2 тижні підняти рук..десь прибилизно через місць це пройшло(така травма була близько 4 років тому)хоча  після того залишилось якесь неприємне відчуття тяжкості в грудях....але приблизно 2 місяці тому це знову повторилось хоча ситуація була зовсім безглуздою я залежався і мене вже дістала та тяжкість в грудях я різко встав і швидко розсунув зігнуті руки в боки і знову роздався цей хрускіт і просто нестерпний біль... і ліг на підлогу але біль в такому положенні тільки посилився.... я спробував встати але не зміг. боліла вся грудина навіть при легких поворотах шиї.. з переляку я вже через біль і відчуття ніби в грудях щось рветься підвівся на ноги... біль стала не такою сильною як в лежачому положенні,але звести рук разом я не міг було відчуття ніби біль концентрусяється в центрі грудини і це було просто нестерпно...також тяжко було просто розводити руки ци виконувати рухи по типу піднімання чогось руками навприсядки навіть з рівною спиною... 3 дні у мене була досить сильна біль.. і як мені здавалось не в грудях а в спині десь навпроти грудного відділу...Найдивніше що після того випадку мене пропало відчуття тяжкості у грудях... ніби більше нічого мене не давило.. і все б добре але такі речі почали повторюватись у взагалі безглуздих ситуаціх..щоб спровокувати таку біль достатньо було сильно чхнути і знову роздавався хруст в грудях і та нестерпна біль...так як у мене була травма хребта думав що можливо то через те.. але з того періоду мене обстежили вже зніг і до голови...і я здоровий ніби космонавт.... ці болі стали відбувтись рідше і локалізуватись вище... тоді було ближче до центру грудей.. а тепер ближче до шиї...Будь ласка підкажіть що робити бо я вже у відчаї.. коли таке трапляється я не можу навіть ручку дверей сам відкрити тому що біль просто нестерпна... а в інших випадках наче здоровий і все можу робити без ніяких неприємних відчуттів... обстежений по всьому.. навіть травма хребта вже пройшла,серце здорове і все добре і ніхто не може мені нічого навіть сказати що робити.. пройшло вже добрих 2 місяці чи навіть більше від того часу,повторення рідші але такі ж болісні....інколи ще виникало відчуття тяжкості в грудях ніби щось давить які проходили зразу ж після хрусту в грудині і наставало полегшення...що мені робити?( Вибачте що так багато тексту,але я вже на стані відчаю...десь через місяць я почав віджимання від підлоги.. але почалось таке відчуття ніби наростає в центрі грудини напрга... і щось знову по типу такої тяжкості.. і в такі моменти я вже чекав того хрускоту щоб стало легше.... підкажіть як мені бути і що робити... мені всього 21 рік і навчаюсь я у Львові... хочеться життя без тої болі...дуже прошу..Дякую навіть за те якщо Ви це прочитаєте..
 
rokyДата: Неділя, 2014-04-13, 17:50 | Повідомлення # 2
Головний на сайті
Група: Адміністратори
Повідомлень: 199
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Уважно прочитав. Це можуть бути як кістково-хрящеві проблеми, так і м'язево-сухожильні. Потрібна очна консультація.
 
ДДДДата: Неділя, 2014-04-13, 18:19 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи можна до вас підійти завтра на консультацію? десь близько 10.00 або в любий вигідний для вас час..
 
rokyДата: Неділя, 2014-04-13, 18:51 | Повідомлення # 4
Головний на сайті
Група: Адміністратори
Повідомлень: 199
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, звичайно. Давайте на завтра 11.30
 
ФОРУМ » Травматологія, артроскопія, ортопедія у Львові » Василь Рокита » Періодичні різкі і сильні болі в грудині,з больовими рухами (Дуже прошу підкажіть як бути і що робити...)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: