ВІДГУКИ - Рокита Василь Григорович, лікар травматолог, ортопед
   
Середа, 19.06.2019, 08:56
Мобільна версія сайту Вітаю Вас Гость
Головна | Реєстрація | Вхід
Рокита Василь Григорович
Лікар травматолог, ортопед, м.Львів
тел. (097) 616-80-39


Сторінка відгуків для тих хто не хоче або не може зареєструватися :)

Головна » ВІДГУКИ

Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 »
Показано 141-160 з 168 повідомлень
141. Мирослава   (27.08.2017 17:07) E-mail
Доброго дня. Моїй бабусі 72 роки, по висновкам МРТ розходження таза, сильний біль при ходьбі, німіють і затерпають ноги. Що можете порадити? Яке лікування можете назначити окрім операції? Заздалегіть дякую!
Ответ: Доброго дня. Необхідна консультація нейрохірурга
| Город: Новий Розділ

142. Олена   (14.09.2017 00:36) E-mail
Доброго вечора. Два роки тому, в наслідок падіння під час гри в баскетбол, не те щоб зламала ногу, скоріш за все була просто тріщина в гомілкостопі. Три тижні відлежала в гіпсі. Через певний час повернулась до занять спортом, і не відчувала жодного дискомфорту. Та останні пів року, після простої пробіжки постійно болить гомілка, проте вище травмованого місця. Подібних травм більше не було, але вартує мені дати хоч якогось фіз. навантаження - відчуваю біль. Спершу думала можливо від незвички, та чим більше займаюсь - тим більше болить, і навіть трохи спухає. При доторканні відчувається різкіше, а просто сидячи лиш відчуття дискомфорту. Хотіла б дізнатись, чи це серйозно і чи можна звертатись до вас з подібною проблемою?
Ответ: Доброго дня. Необхідний клінічний огляд на предмет нестабільності г/ступневого суглоба. Звертайтесь

+1   Спам
143. маряна   (15.09.2017 17:08) E-mail
доброго дня!зробила мрт поставили діагноз хвороба ГОФФА.колола наклофен вітаксон і таблетки мідокалм.суттєвих змін нема тільки зменшився набряк над коліном.на наступний раз будуть брати кров з вени розводити з якимись ліками і вводити в суглоб.Не знаю чи погоджуватись на таку процедуру і взагалі що робити дальше.
Ответ: Доброго дня. Необхідний клінічний огляд коліна, переглянути результат МРТ. Причина може бути у іншому, а не т.зв. хворобі Гоффа

+1  
144. маряна   (15.09.2017 19:52)
дякую за відповідь!

+1  
145. Олена   (19.09.2017 17:13)
Доброго дня, скажіть будь ласка, у які дні приймаєте і чи можна завтра прийти на консультацію?
Ответ: Доброго вечора. Понеділок - п'ятниця 09.00 - 17.00 і субота 09.00 - 12.00 0976168039 телефонуйте для уточнення дати і часу
| Город: Львів

+1  
146. Христина   (03.12.2017 14:08)
Доброго дня, 7 місяців турбують обидва коліна. Спочатку з'явилися болі в одному коліні: стріляюча біль при ходьбі потім почало боліти друге коліно в області зв'язки надколінника. Не могла ні ходити, ні стояти, ні сісти при згинанні ноги біль в зв'язці. На мрт нічого ,узд-нічого, рентген нічого, ревмопроби від'ємні, коліна зовні не напухлі не гарячі, температури не було, але при випрямленій нозі по обидва боки звязки надколінника два плотних валика. При ходьбі відчуття ніби щось тверде й болюче між кістками заважає ходити. Скажіть, будь ласка чи може це бути хвороба Гоффа або тендинопатія? Консервативна терапія результатів не дала.
Ответ: Доброго дня. Важко сказати. Необхідний клінічний огляд
| Город: Коломия

+1  
147. Бунчак Михайло   (21.01.2018 22:50)
Скажіть будь-ласка,можна з Вами по тел. поспілкуватись з приводу операції на колінному суглобі?В який час можна телефонувати? Дякую.
Ответ: Доброго вечора. Будь ласка, понеділок-п‘ятниця 09.00-18.00
| Город: Болехів

+1   Спам
148. Тетяна   (14.04.2018 14:28) E-mail
Шановний Василь Григорович!Звертаюсь до Вас за консультацією. Моєму синові 27 березня зробили в Китаї операцію: перелом локтьової кісті і розрив променевого нерву. Зі слів сина: на кість поставили пластину. а нерв зшили. Але він не рухає рукою. кість в вісячому стані. великий палець не рухається.Всі інші пальці рухаються. Чи потрібний нам час на відновлення чи вже потрібно проводити реабілітацію. І як записатись до Вас на прийом. якщо це потребує. Дуже буду вдячна за рекомендації.
Ответ: Доброго вечора. Необхідна консультація нейрохірурга на предмет пошкодження нерва. З приводу перелому телефонуйте для узгодження дати огляду
| Город: м.Шепетівка

+1   Спам
149. Oleksandr   (17.04.2018 10:31) E-mail
Дуже професійний і уважний лікар. Дуже йому дякую!!!

+1   Спам
150. Oleksandr   (17.04.2018 10:32) E-mail
Дуже професійний і уважний лікар. Дуже йому дякую!!!
Ответ: Був радий допомогти!)

+1  
151. Роман Романюк   (02.05.2018 20:52)
Два тижні тому зроблено операцію Артроскопія ПХЗ...Класний спеціаліст, прекрасна людина, ПРОФЕСІОНАЛ...Велика подяка!!!
Ответ: Радий допомогти і зробити швидшим повернення до активного життя !:)
| Город: Львів

+1   Спам
152. Ольга   (21.05.2018 08:49) E-mail
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи проводите Ви артроскопію кульшових суглобів ? Наперед вдячна за відповідь.
| Город: львів

+1  
153. Ольга   (22.05.2018 08:31)
Доброго дня. Чи здійснюєте ви артроскопію на кульшовому суглобі?
Ответ: Доброго дня. Ні. 0679347061 Тарас Григорович, мій брат, цим займається. Телефонуйте
| Город: Львів

+1  
154. Тарас   (27.05.2018 10:45)
Добрий день. Мені 31 рік. Тротягом останнього півріччя почали боліти коліна, а ще до цього декілька років при присіданні є хрускіт в суглобах. Постійно відчуття важкості в колінах, починають боліти після тривалої ходьби. Вкажіть будь ласка чи можете допомогти в лікуванні, як до Вас можна потрапити?
Ответ: Доброго дня. Можу, необхідно прийти на консультацію. 0976168039 телефонуйте доя узгодження
| Город: Львів

0  
155. Діма   (23.06.2018 19:26)
Доброго дня! Робили артроскопію, + укол Synolis , була травма Гоффа, забрали жирове тіло..пройшло 5 місяців, і нога всерівно болить ,коли згинаю або присідаю, скажіть будь ласка.., який термін відновлення такої травми.....хоча лікар , казав буде боліти довго, але не уточнив! Дякую)
Ответ: Доброго дня. Травма Гоффа? Для постановки діагнозу і тактики лікування необхідний клінічний огляд. 0976168039
| Город: Стрий

+1  
156. Олена   (15.07.2018 19:27)
Добрый день. У меня очень сильно уже в течении 3 лет болят суставы. Регулярно бываю на консультации у ревматолога и прохожу лечение припаратами, но проблема только усугубляется. Суставы начали отекать, краснеть, повышена температура. Могли бы помочь в данной проблеме? Или посоветовать хорошего ревматолога?
Спасибо
Ответ: Доброго дня. Можна звернутись у обласну лікарню, ревматологічне відділення
| Город: Львів

+1  
157. Леся   (13.08.2018 13:12)
Добрий день.Чоловік отримав травму хребта.Упав на спину , а нанього впало величезне пластикове вікно.У Польщі зробили рентген.Компресія 12 хребця.Рекомендовано постільний режим 2 тижні.Лежить у корсеті .
Порекомендуйте , що робити далі ?
| Город: Самбір

0  
158. [roky]   (18.08.2018 10:45)
Доброго дня. Після вертикалізація пацієнта у корсеті, фіксація до 6 міс, обмеження фізичних навантажень.

+1  
159. [Yuris]   (02.10.2018 12:52)
29/09/2016 р Цитата" МРТ лівого колінного суглобу
Пацієнт Новосад Юрій  1964р.
Висновки: розрив передньої схрещеної связки 3 ступеня,
розрив медіального меніска по типу ручки лійки тип ІІІ В,
розрив заднього рогу латерального меніска, синовіт, киста Бейкера"
09/07/2016 р.Львівська лікарня швидкої медичної допомоги
Цитата Я - " Лікарю я буду бігати???
Василь Григорович " Будете пане Юрію ,не переживайте"
29/09/2018 р Стрийський парк м.Львів Пробіг друзів 5км за 26 хв 47 сек

Безмежно ВАМ вдячний Лікарю!
Ответ: Операція з пластики передньої хрестоподібної зв‘язки пройшла успішно, отже і результат відповідний. Був радий допомогти!)
| Город: Нововолинськ

+1  
160. [Yuris]   (02.10.2018 12:56)
Уточнення Операція відбулась 09/11/2016
| Город: Нововолинськ


Имя *:
Email *:
Город:
Усі смайли
Код *:

Рокита Василь Григорович(097) 616-80-39
www.traumatology.at.ua © 2019